Facaderenovering

Husets facade er det første, man ser!

Trænger dit hus’ facade til en kærlig hånd?

Husets Facade er det første man ser

Trænger dit hus’ facade til en kærlig hånd? Murermester Wilken renoverer rigtig mange facader. Altid med udgangspunkt i din unikke bolig og dine specifikke ønsker. 

Hvis facaden skal pudses op, bruger vi som oftest nye metoder med armeringsnet og fiberpuds/netpuds. Vi kan filtse facaden i forskellige farver og nuancer, så efterfølgende maling ikke er nødvendig. Denne metode er meget populær og giver et langt mere holdbart resultat end tidligere tiders pudsning, med garanti for at muren ikke slår revner.

Det er desuden muligt at lægge et lag isolering uden på husets facade, så du samtidig får opgraderet dit hus’ energimærkning, uden at det går ud over husets indre kvadratmeter.

Vi udbedrer naturligvis også sætningsskader og omfuger murværk, så dine mursten for alvor kommer til deres ret. Det handler naturligvis ikke kun om husets udseende, men i høj grad om fornuftig vedligeholdelse og kærlig omsorg for din bolig.

Uanset hvilken form for facaderenovering, dit hus har brug for, så leverer Murermester Wilken ethvert resultat med fin og færdig finish.

Sokkelpuds

Sætningsskader i murværket giver ofte genlyd i husets sokkel. Vi oplever derfor ofte et behov for renovering og pudsning af sokkelen i forbindelse med facaderenovering. Vi skræller det eksisterende puds på sokkelen af, udbedrer eventuelle skader og pudser sokkelen op på ny.

Sokkel- og facaderenovering i hele Nordsjælland – fra Liseleje til Storkøbenhavn.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for murerfaget

Vi står til rådighed alle dage fra klokken 6-18- også i weekenden

Specialist i netpuds af husfacader

Murermester Wilken

Jeg er en enkeltmandsvirksomhed og startede i juli 2018. Med over 15 års murererfaring i bagagen og base i Frederiksværk løser jeg mureropgaver i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Det er vigtigt for mig at have en god dialog med mine kunder, inden jeg påbegynder opgaven for på den måde at skabe et trygt og tillidsfuldt samarbejde.

 

kontakt

T: 40 40 99 71
E: murermesterwilken@gmail.com
CVR-nummer: 39733196

Murermester Wilken
Obovej 9
3360 Liseleje

Call Now Button40409971