Fliser og klinker

Nyt flisegulv eller modernisering af badeværelset med nye fliser?

Fliser og klinker er det rustikke og solide valg til gulve såvel som til badeværelset

Fliser og klinker

Murermester Wilken har stor erfaring med flisearbejde, og leverer udelukkende holdbare og smukke løsninger. Fra det mindste badeværelse til hundredvis af kvadratmeter gulve.

Fliser og klinker er det rustikke og solide valg til gulve såvel som til badeværelset.

Et flisegulv er nemt at rengøre og vedligeholde, og det slides ikke ned på samme måde som f.eks. et trægulv. Flisegulve er derfor ofte det foretrukne valg i entréen, bryggerset og køkkenet – såvel som i restauranter, showrooms, butikker og hos frisører, hvor mange mennesker færdes dagligt med deres udesko. Vi sørger for et snorlige og stabilt resultat med smukke fliser og klinker af god holdbar kvalitet.

På badeværelset er valget af fliser til gulve, vægge og bruseniche en vigtig del af hele rummets udtryk og atmosfære. Ved at udskifte alle fliser på badeværelset kan man derfor ændre badeværelsets stil markant, så man nærmest oplever det som et helt nyt rum. Samtidig er det en billigere løsning end en totalrenovering af badeværelset.

I få tilfælde har vi lagt fliser i forbindelse med udendørs trapper. Her kan du sætte et personligt præg og fremhæve din bolig positivt, allerede på vej mod hoveddøren. Det kan f.eks. være en god detalje til butikker og restauranter, som gerne vil skille sig ud.   

Vi har mere end 20 års erfaring inden for murerfaget

Vi står til rådighed alle dage fra klokken 6-18- også i weekenden

Specialist i netpuds af husfacader

Murermester Wilken

Jeg er en enkeltmandsvirksomhed og startede i juli 2018. Med over 15 års murererfaring i bagagen og base i Frederiksværk løser jeg mureropgaver i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Det er vigtigt for mig at have en god dialog med mine kunder, inden jeg påbegynder opgaven for på den måde at skabe et trygt og tillidsfuldt samarbejde.

 

kontakt

T: 40 40 99 71
E: murermesterwilken@gmail.com
CVR-nummer: 39733196

Murermester Wilken
Obovej 9
3360 Liseleje

Call Now Button40409971