Murer

Har du brug for en dygtig murer i Nordsjælland?.

Vi laver især mange moderniseringer af badeværelser.

Har du brug for en dygtig murer i Nordsjælland?

Murermester Wilken leverer kvalitetshåndværk til private boligejere såvel som virksomheder fra nordkysten til Storkøbenhavn.

Vi lægger vægt på, at både vores resultater og service er af en høj kvalitet. Vi er derfor også yderst fleksible og med udvidede arbejdstider så godt som altid til at få fat på – også i weekender.

Vi laver især mange moderniseringer af badeværelser. Det kan være en totalrenovering eller blot en udskiftning af alle fliser, så badeværelset fremstår nyt og tidssvarende.

Desuden renoverer vi mange facader og skorstene med speciale i netpuds. Vi renoverer også betontrappen op til din entredør. Har du en mureropgave, som ikke er nævnt her på siden, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

For erhvervskunder laver vi en del facaderenoveringer og lægger fliser og klinker på gulve i showrooms, butikker, frisører, restauranter, mv. Her har vi fokus på langtidsholdbare løsninger, så vores kunders forretning fremstår præsentabel, velholdt og attraktiv for deres kunder. Kontakt os endelig for en god snak og et uforpligtende tilbud.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for murerfaget

Vi står til rådighed alle dage fra klokken 6-18- også i weekenden

Specialist i netpuds af husfacader

Murermester Wilken

Jeg er en enkeltmandsvirksomhed og startede i juli 2018. Med over 15 års murererfaring i bagagen og base i Frederiksværk løser jeg mureropgaver i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Det er vigtigt for mig at have en god dialog med mine kunder, inden jeg påbegynder opgaven for på den måde at skabe et trygt og tillidsfuldt samarbejde.

 

kontakt

T: 40 40 99 71
E: murermesterwilken@gmail.com
CVR-nummer: 39733196

Murermester Wilken
Obovej 9
3360 Liseleje

Call Now Button40409971